Over CRUX


Advies & oplossingen
CRUX is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van geotechniek, geohydrologie en bodem. Door deze adviesdiensten te bundelen met onze expertise op het gebied van monitoring, grondonderzoek en grondverbeteringstechnieken, zijn wij bij uitstek in staat om complete en waar nodig innovatieve, (geo)technische ontwerpoplossingen te bieden.

CRUX is bovendien toonaangevend op het gebied van het uitvoeren van analyses van omgevingsbeïnvloeding. Zo kan bijvoorbeeld voorafgaand aan de werkzaamheden een kwantitatieve risicoanalyse worden gemaakt van te verwachten verplaatsingen, trillingen en/of grondwaterstandwijzigingen ter plaatse van belendende constructies. Ook de causaliteit van al opgetreden (bouw)schade kan door ons worden onderzocht.

Ontwerper & expert in binnen- en buitenland
Door onze sterke drang naar kennis en innovatie is ons bureau sinds de oprichting in 2002 snel gegroeid en momenteel bij vrijwel alle (gecompliceerde) geotechnische projecten en vraagstukken in Nederland betrokken, als ontwerper of als expert. Als specialist weet men ons in het buitenland inmiddels ook te vinden. CRUX wordt ook als onafhankelijke specialist ingezet om second opinions uit te voeren of bij te staan in aansprakelijkheidstrajecten van verzekeraars, arbitrages en rechtszaken (DIX).

Kritische specialist
Ons team heeft inmiddels met meer dan 45 adviseurs en specialisten een omvang gekregen die goed past bij een gespecialiseerd en daadkrachtig adviesbureau met voldoende kritische massa. Ons managementteam bestaat uit 8 partners met ieder hun eigen kennis, kunde en vaardigheden. De partners vormen een solide basis voor vandaag en de toekomst, dit in samenwerking met ruim 50 talentvolle en betrokken collega's.

Door innovatief vermogen te koppelen aan deskundigheid komen wij daadkrachtig en snel tot de kern van de zaak!


← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!