CRUX Academy


De CRUX Academy zorgt voor een gestructureerde kennisverspreiding en opleiding binnen het bedrijf. Daarnaast stimuleert en inspireert de Academy onze medewerkers om alle potentie uit zichzelf te halen. Professionaliteit, kwaliteit en werkplezier vormen de basis.

De expertise op verschillende vakgebieden wordt op een unieke manier onder elkaar gedeeld. Een uitgebreid in-house cursusprogramma waarborgt een effectieve en inspirerende kennisopbouw. De ervaren specialisten en MT-leden van CRUX vormen de docenten in de CRUX Academy. CRUX als werkgever investeert tijd en deelt gestructureerd kennis op alle niveaus om speciale aandacht aan de individuele ontwikkeling van de medewerkers te geven.

Naast inhoudelijke opleiding en kennisopbouw middels interne cursussen, spelen mentorschap en coaching een belangrijke rol in de CRUX Academy. Hiermee willen we graag de ontwikkeling van ingenieur naar adviseur stimuleren.


Wil je beginnen in het boeiende vak van de geotechniek of ben je een aantal jaren werkzaam in het vak en zoek je een nieuwe uitdaging ? …. Of heb je het gevoel dat er nog meer is dan wat je nu in het vak doet? Kijk dan wat de CRUX Academy voor jou kan betekenen om een adviseur te worden die met veel werkplezier op verschillende fronten kan (blijven) ontwikkelen. Door kennis krijg je meer zelfvertrouwen en ervaar je werkplezier. Je bent nooit uitgeleerd!


← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!