Crux

Terugblik 2020

Een korte terugblik op dat wat er allemaal wél plaatsvond het afgelopen jaar. Variërend van prachtige projecten waar we aan mee mochten werken, nominaties die daarop volgden en het letterlijk en figuurlijk bouwen aan onze toekomst met de oprichting van CEMS BV (software), dat is waar we dagelijks onze 'drive' vandaan halen. Samen met onze opdrachtgevers en mede dankzij een aantal mooie samenwerkingsverbanden, kunnen we terugkijken op een jaar waarin we ondanks de lockdowns, resultaten hebben geboekt waar we trots op zijn!

Een hoogtepunt was ook de opening van ons nieuwe kantoor in Delft. Een prachtige ruime en centrale plek in de binnenstad (Phoenixstraat 28C).

Hieronder onze selectie.

+ In de media
CRUX-adviseurs en -specialisten dragen regelmatig bij aan de kennisontwikkeling en -deling in de sector door bijvoorbeeld het schrijven van artikelen/publicaties in vakbladen. Afgelopen jaar o.a.:

+ Nominaties | Awards
Erkenning krijgen middels nominaties en soms zelfs een award, heeft een motiverende werking op het totale bedrijf. Het toont goed de kwaliteit en innovatiedrang die wij al bijna 20 jaar nastreven. In 2020 zijn we drie keer genomineerd, waarvan één met een award is beloond:

Korneel de Jong neemt de award in ontvangst

+ In uitvoering | Opgeleverd
Van kleine projecten 'op de vierkante centimeter' tot grote infrastructurele projecten. CRUX heeft een gevarieerde portefeuille aan projecten in de werkvelden Geotechniek, Geohydrologie en Bodem. Hieronder een kleine greep uit onze bijzondere projecten die afgelopen jaar zijn gestart of opgeleverd:

+ Wetenschappelijk
Onderzoek en ontwikkeling zijn bij CRUX belangrijke speerpunten. Zo is vorig jaar onderzoek verricht op het gebied van grondwatermodellering, innovatieve grondverbeteringstechnieken, de ontwikkeling van nieuwe paalsystemen en de toepassing van (geotechnische) meetsystemen met zeer hoge nauwkeurigheid. Hieronder een selectie van onze publicaties:

Opwarming van het freatisch grondwater in Amsterdam, een modeleerstudie
Met met softwaretool leopart nauwkeurig simuleren
CRUX Publicaties Tiende Internationale Symposium over Land Subsidentie 2020

+ Samenwerking
In de volgende samenwerkingsverbanden is het afgelopen jaar gewerkt aan innovatie.

+ Vooruitblik 2021
Met de toetreding van een nieuw MT lid en partner Arjan Wisse, zijn we 2021 vol energie gestart. Mooie nieuwe projecten, innovaties en vooral (software)ontwikkelingen staan op de agenda. Op alle fronten is veel beweging en de organisatie groeit en bloeit; dat is in deze tijden geen vanzelfsprekendheid.
Met vertrouwen en vol toewijding van het voltallige CRUX team kijken we uit naar een succesvol 2021!


← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!