Symposium over energiegeotechniek (SEG23)

Accelerating the energy transition

Als koploper op het gebied van energiegeotechniek, organiseert CRUX samen met TU Delft, TU Eindhoven, Deltares en Cohere het internationaal Symposium on Energy Geotechnics (SEG23) in Delft. Aanleiding voor het symposium is de wetenschap en praktijk de kans te geven ideeën en ervaringen over dit onderwerp uit te wisselen. Keynote sprekers op het gebied van energiegeotechniek, state-of-the-art lezingen en technische sessies gericht op task forces van TC-308 maken deel uit van het SEG23.

De komende editie van het symposium over energiegeotechniek wordt gehouden onder auspiciën van het ISSMGE Technical Committee 308 on Energy Geotechnics en vindt plaats van 3 tot 5 oktober 2023.

De keynote sprekers voor dit event zijn:

  • Wessel van Kesteren (Fugro)
  • Susan Gourvenec (Southampton University)
  • Marcelo Sanchez (Texas A & M University)
  • Chloé Arson (Georgia Tech)
  • Ioannis Stefanou (Ecole Centrale de Nantes)

Tijdens het internationale symposium zijn meerdere CRUX collega's aanwezig zijn, onder andere om een toelichting te geven van de werken van de Energiedamwand in de stand van Energiedamwand Nederland. Tevens hebben twee van onze collega's een abstract ingediend en spreken tijdens het SEG23:

Vincent Leclercq:
Cutter Soil Mix-Energywall full-scale test experimental setup
Marco Gerola:
Numerical modelling of Energy Quay Walls to assess their thermal behaviour

Het symposium SEG23 vindt plaats van:

Lees hier het interview met Jacco Haasnoot en Phil Phardon (TUD) over hoe de bodem een hoofdrol krijgt bij het aanzwengelen van de energietransitie in de Cobouw.

In 2019 was CRUX medeorganisator van het nationaal Symposium Energy Geotechnics, dankzij het succes van dat jaar, wordt het symposium nu internationaal georganiseerd.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!