Crux

Stem op CRUX en CEMS!

CRUX zit samen met CEMS bij de laatste drie bedrijven die in aanmerking komen voor de Cobouw Award Digitalisering 2021! De Cobouw Digitalisering Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Het is duidelijk dat de digitale transformatie ook in de bouwsector een enorme vlucht aan het nemen is.

Help ons naar de overwinning
De stembussen zijn geopend! Lezers van cobouw.nl en andere geïnteresseerden, kunnen tot en met 24 oktober hun stemmen uitbrengen via het stemformulier op Cobouw.nl. Op 16 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Cobouw Event in het Afas Theater in Leusden.

Wij zijn een van drie genomineerden die het op namen tegen vier andere bedrijven die hun product mochten pitchen. Twintig bijzonder gevarieerde en kwalitatieve inzendingen gingen hieraan vooraf.

Onze inzending
Sinds dit jaar delen we onze specialistische kennis door het aanbieden van "Cores" of "rekenharten". Deze Cores worden via een API voor de markt beschikbaar gemaakt, zodat deze onderdeel kunnen uitmaken van geautomatiseerde ontwerpprocessen in de bouw. Lees het Cobouw interview met Jacco Haasnoot en Johan Zwaan.

Meer informatie over CEMS.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!