Crux

Senne Koevoets wint Schreudersstudieprijs 2023

Bijzonder verheugd en trots zijn wij, op onze collega Senne Koevoets: zij heeft maandag 30 oktober tijdens het Centrum Ondergronds Bouwen (COB)-congres de Schreudersstudieprijs 2023, categorie Techniek in ontvangst mogen nemen!

Senne wint de prijs voor haar afstudeeronderzoek 'Thermische potentie CSM energiewand', waarvoor zij onderzoek heeft gedaan naar de thermische potentie van de CSM energiewand voor de Amsterdamse grond en watercondities. Senne heeft haar studie afgerond aan de Haagse Hogeschool.

De jury schrijft in haar rapport: "Met haar onderzoek heeft Senne een diepgaand inzicht gegeven in de diverse mogelijkheden die de ondergrond biedt in het kader van de energietransitie. Zij heeft een complex technisch vraagstuk met zorgvuldigheid en diepgang aangepakt, met de focus op het thermische gebruik van de ondergrond. Haar werk is zowel overzichtelijk als grondig uitgewerkt, en biedt een waardevolle bijdrage aan de kennis over dit uitdagende en technisch gecompliceerde aspect van ondergronds bouwen. Haar onderzoek is van grote relevantie en draagt bij aan het bevorderen van zowel duurzaamheid als de praktische toepassing van ondergrondse oplossingen binnen de context van de energietransitie."

Om het jaar beloont Stichting A.M. Schreuders een student die een bijzonder afstudeerproject heeft afgerond op het gebied van ondergronds ruimtegebruik aan een Nederlandse hbo- of wo-instelling. De stichting wil de vernieuwende blik van studenten blijven stimuleren. De kiem van (ondergronds) bouwend Nederland ligt immers in het onderwijs.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!