Crux

Overeenkomst FIVEL

Het team, welke opereert onder de naam fiveL, gaat zich inzetten voor opdrachtgevers t.b.v. het versterken en verduurzamen van panden in het aardbevingsgebied.

De teamsamenstelling is dermate gekozen dat fiveL deze projecten van A tot Z kan aanpakken. Dus vanaf inspectie tot en met oplevering. Hiervoor ontstaan vele voordelen voor alle betrokkenen, zoals efficiëntie; hetgeen kortere looptijden en reductie van kosten tot gevolg heeft. Maar ook transparantie; opdrachtgevers, bewoners en eigenaren kunnen het proces voor hun adres stap-voor-stap via internet volgen. Voor communicatie is er van begin tot einde van het proces voor alle partijen één aanspreekpunt per adres.

Het consortium treft in een razend tempo voorbereidingen, zodat zij begin 2018 aan de slag kunnen. Het feit dat de meeste teamleden van fiveL al jarenlang lokale ervaring hebben met werkzaamheden t.b.v. vastgoed in het aardbevingsgebied, zorgt ervoor dat zij ook snel en goed alles kunnen organiseren. Voor meer info kunt u contact opnemen met fiveL, p/a BBC Bouwmanagement: 0596-627 690 of fivel@bbcbouwmangement.nl.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!