Crux
Almer van der Stoel (links) en Holger Netzel (rechts)

Nieuwe rol Holger Netzel binnen CRUX

Holger Netzel heeft als medeoprichter van CRUX Engineering BV, de afgelopen 20 jaar samen met Almer van der Stoel aan het roer gestaan van een van de meest toonaangevende geotechnische bureaus van Nederland; inmiddels uitgebreid met geohydrologie en bodem. Dit jaar, dat voor CRUX in het teken van haar 20-jarig jubileum staat, neemt Holger ook een rigoureus besluit: sinds het voorjaar heeft hij zijn taken als directeur neergelegd. Holger daarover:

“Na veel boeiende jaren waarin CRUX ontwikkeld is van een 2-mans bedrijf op de spreekwoordelijke zolderkamer naar een volwaardig bedrijf met meerdere vestigingen, dochterondernemingen en een totaal aantal van meer dan 80 medewerkers, ben ik zelf op een punt aangekomen, waar een rol voor CRUX vanuit de zijlijn beter bij mijn huidige situatie past. Ik maak daarom in de operationele sfeer graag ruimte voor nieuwe energie, talent en ambitie binnen CRUX. We hebben in de afgelopen jaren bewust geïnvesteerd in de ontwikkeling van een breed en goed geolied MT: ik draag het stokje met trots en een gerust hart over.”

Vanaf dit najaar vervult Holger een nieuwe rol als commissaris van CRUX. In deze rol fungeert hij als klankbord voor het MT en draagt hij bij aan innovaties en de strategie & visie van de CRUX Holding. Verheugd zijn we ook over het feit dat Holger met zijn empathische karakter een relevante rol blijft spelen bij de ondersteuning en ontwikkeling van onze CRUX-medewerkers.

Almer van der Stoel is en blijft het vertrouwde gezicht als Algemeen Directeur en vormt samen met Jacco Haasnoot en Bas Snijders het bestuur. Samen met de bestaande partners Guido Meinhardt, Auke Balder, Johan Zwaan, Arjan Wisse en Korneel de Jong vormen ze het Management Team van CRUX.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!