Crux

Meld u aan voor de CEMS Webinarreeks start 27 februari

Eerder heeft u kunnen lezen over de reeks lunch-webinars die onze CEMS collega's vanaf woensdag 27 februari (bijna) wekelijks organiseren. U ontdekt wat de voordelen zijn van de door hen zelf ontwikkelde geotechnische software in de cloud en hoe het gebruik ervan leidt tot een aanzienlijke tijdsbesparing en betrouwbare resultaten.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties die we hebben ontvangen, geven we u graag een inkijkje in de eerste sessie 'VibraCore'. Tijdens deze sessie van ongeveer 20 minuten, krijgt u een beknopte uitleg over:

  • Risico inventarisatie van gebouwschade en geluidshinder tijdens bouwfase
  • Maken van duidelijke visualisatie van de analyse
  • Slagkracht bepaling voor het inbrengen van damwanden

Het volledige webinar-programma:

Datum Onderwerp
27 februari: VibraCore
5 maart: PileCore Druk
12 maart: PileCore Trek en Anker volgens CUR236
19 maart: PileCore Grouper
26 maart: ShallowCore
16 april: Cores, Python scripting en API Calls


Kies voor de complete serie om de beste indruk te krijgen van alle mogelijkheden of meld u aan voor één of meerdere webinars en geef aan welke webinars uw interesse hebben.

Tijdens het laatste webinar (16 april), nemen onze CEMS collega's u mee in de wereld van de Python-programmeren, API calls en onze rekenharten. CEMS biedt een verdiepingsslag in de technologische mogelijkheden die uw werkprocessen efficiënter en doeltreffender maken.

Praktisch
De webinars vinden plaats op dinsdagen om 12.00 uur, afgestemd op de lunchpauzes en worden gepresenteerd in het Nederlands. Elk webinar duurt slechts een half uur, met een presentatie van 20 minuten en 10 minuten ruimte voor uw vragen.

Vragen?
Neem contact op met CEMS via info@cemsbv.nl.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!