Crux

Fris van start met nieuw MT lid en Partner

Met trots maken we bekend dat met ingang van 1 januari jl. Korneel de Jong is toegetreden tot het MT van CRUX Engineering BV en als partner van CRUX Holding BV.

Korneel is in 2009 bij ons gestart als jr. adviseur geotechniek. Gedurende zijn loopbaan bij CRUX is hij betrokken geweest bij een breed scala aan projecten variërend van het ontwerpen van bouwkuipen in binnenstedelijk gebied, inclusief uitgebreide risicoanalyses, tot het begeleiden van monitoringsprojecten en leveren van geotechnische adviezen bij uiteenlopende geotechnische vraagstukken. Vanuit deze brede werkervaring in alle aspecten van het ontwerp tot de uitvoering, kan Korneel een sterke aanvulling leveren bij opstellen van een praktisch en risico-beheersend ontwerp.

Managing Partner en algemeen directeur Almer van der Stoel: “Korneel heeft zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld als kennisdrager en vraagbaak voor complexe geotechnische vraagstukken en kan daarvoor passende, maar ook praktische oplossingen vinden. Door zijn rol als Partner bij CRUX is dat nu ook voor de toekomst gegarandeerd”.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!