Crux

CRUX wint Innovative Energy Solution Award 2022

Vakbeurs Energie is ook dit jaar weer op zoek gegaan naar het meest innovatieve concept of product dat energie bespaart en Nederland helpt verduurzamen.

Na de pitch, gehouden door collega Korneel de Jong heeft de vakjury de Energiedamwand Nederland -als meest vernieuwend idee- aangewezen als de winnaar van de Innovative Energy Solution Award 2022! Wat zijn we trots!

Energiebesparing kan altijd slimmer!
Vakbeurs Energie is ook dit jaar weer op zoek gegaan naar het meest innovatieve concept of product dat energie bespaart en Nederland helpt verduurzamen .

Onze felicitaties gaan tevens uit naar de Energieschutting van OptiSolar B.V. en de Exergy batterij van Exergy-Storage. Immers zijn ook dit innovaties die we nodig hebben in ons land.

Meer info
De Energiedamwand is een ontwikkeling van CRUX Engineering BV samen met Gooimeer waarin de in Nederland veelvuldig toepaste stalen damwand wordt ingezet als bron van duurzame energie. Voor de grond/- en waterkeringen langs onze vaarwegen wordt op grote schaal gebruik gemaakt van stalen damwanden. Deze constructieve elementen worden gebruikt voor o.a. kadeconstructies, dijkversterkingen en beschoeiingen en komen overal in ons waterrijke land voor. Door deze damwanden uit te rusten als Energiedamwand wordt eenvoudig een extra functie toegevoegd waarmee warmte en koude onttrokken kan worden uit het oppervlakte water (aquathermie) en de ondergrond (bodemwarmte) voor de verwarming en koeling van van gebouwen in de buurt.

Energie-damwanden.nl

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!