Crux

CRUX waarborgt de kwaliteit van toekomstige ingenieurs

In de afgelopen jaren heeft CRUX Engineering altijd meerdere stage/afstudeerplaatsen beschikbaar (en ingevuld!) gehad op het gebied van geotechniek en constructies. Studenten van onder andere HBO Civiele Techniek Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Utrecht, TU Delft en Universiteit Twente, hebben in de loop der jaren hun stage/studie bij CRUX Engineering met succes afgerond. Ook nu, tijdens de Coronapandemie, hebben we aan maar liefst 8 afstudeerders/stagiaires de ruimte gegeven om aan hun studieverplichtingen te voldoen. Dit natuurlijk allemaal grotendeels vanuit huis met betrokken begeleiders via ZOOM of Teams.

Vanaf februari 2021 zijn alle afstudeerplaatsen voor onze vestigingen Amsterdam en Delft al vol maar met een gedreven, enthousiaste student Civiele Techniek of Constructieve Bouwkunde, willen we altijd meedenken. Heb je interesse in een stage/afstudeerplaats bij CRUX? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@cruxbv.nl.

Innovatie
Investeren in de jonge, aankomende generatie ingenieurs is voor CRUX een vanzelfsprekendheid. Dat is een logisch gevolg op de ‘honger’ die er altijd is naar de voor CRUX belangrijke speerpunten: innovatie en ontwikkeling. In diverse samenwerkingsverbanden wordt met aannemers en marktpartijen continu gewerkt aan innovatie. Zo wordt onderzoek verricht op het gebied van innovatieve grondverbeteringstechnieken, de ontwikkeling van nieuwe paalsystemen en de toepassing van alternatieve (geotechnische) bouwmaterialen.

CRUX Academy
Ook intern zorg CRUX met ‘de CRUX Academy’, voor een gestructureerde kennisverspreiding en opleiding binnen het bedrijf. Met dit interne opleidingsprogramma inspireert en stimuleert zij haar medewerkers om alle potentie uit zichzelf te halen. Professionaliteit, kwaliteit en werkplezier vormen de basis. Ons credo in deze: Door kennis krijg je meer zelfvertrouwen en ervaar je meer werkplezier; je bent nooit uitgeleerd!

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!