Crux

CRUX top 10 Best Workplaces

Op basis van de Great Place to Work erkenning die we eerder dit jaar behaalde, is CRUX op de 10de plek beland van de Best Workplaces in de categorie Small (20 – 50 medewerkers).
84 van de 166 organisaties voldeden aan de criteria om een Great Place To Work certificering te ontvangen, de 40 hoogst scorende organisaties daarvan zijn de Best Workplaces 2020. Daar zit CRUX dus bij; een prachtig resultaat waar wij heel trots op zijn!

De Best Workplaces van Nederland zijn bekend gemaakt tijdens een online awardceremonie op 16 juni j.l. Het afgelopen jaar deed Great Place to Work Nederland, onderzoek onder 166 organisaties met in totaal 43.525 medewerkers: klein en groot, profit en non-profit in alle sectoren. De uiteindelijke lijst wordt gebaseerd op een combinatie van de Trust Index (het medewerkersperspectief) en de Culture Audit (het managementsperspectief).

"CRUX staat bij hun eerste deelname en certificering aan Great Place To Work direct op de lijst van Best Workplaces. Bij CRUX is er een grote focus op kwaliteit. Het adviesbureau in onder andere geotechniek heeft een belangrijke maatschappelijke rol. De cultuur kenmerkt zich door een platte organisatie, laagdrempeligheid en veel opleidingsmogelijkheden. Met drie locaties hebben zij een manier gevonden om goed te communiceren en te samenwerken. CRUX is ook als werkgever gefocust op kwaliteit door altijd de juiste mensen met de benodigde talenten en kwaliteiten aan te nemen." (Eva Brandel Great Place to Work Nederland®)

Waarop is de Best Workplaces lijst gebaseerd?
De lijst van Best Workplaces is de erkenning voor organisaties die zich hebben ontwikkeld tot goede werkgevers. Van alle gecertificeerde organisaties behoren de hoogst scorende organisaties tot de Top Best Workplaces in hun categorie.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!