Crux

CRUX tekent lidmaatschap met COB

Op woensdag 26 augustus tekende Almer van der Stoel en Karin de Haas van het Kenniscentrum Ondergronds Bouwen (COB) een overeenkomst waarin een verbintenis wordt aangegaan met CRUX als lid van het COB tot eind 2024.

Almer van der Stoel: “CRUX ziet een mooie focus op de techniek van het ondergronds bouwen ontstaan met het Platform Geotechniek, het Tunnelprogramma en het Platform Kabels en Leidingen. Ook onze duurzaamheid-initiatieven zoals de Energiedamwand sluiten perfect aan en onderwijs en onderzoek hebben bij CRUX altijd hoog in het vaandel gestaan. Kortom: We hebben er zin in!”

Karin de Haas en Almer van der Stoel

Het COB is een netwerkorganisatie waaraan meer dan tachtig partijen zijn verbonden die te maken hebben met ondergronds bouwen en ondergronds ruimtegebruik. Het COB verzamelt, ontwikkelt en ontsluit kennis over en gerelateerd aan ondergronds ruimtegebruik. Hiervoor organiseren zij kennisdeling binnen platforms en initiëren en begeleiden zij projecten die bijdragen aan het oplossen van ondergrondse vraagstukken die door het netwerk (en/of door het COB-zelf) zijn geconstateerd. Het COB werkt met en voor alle partijen die een rol spelen in de ontwikkeling van het ondergronds bouwen, zoals grote opdrachtgevers, overheden, ingenieursbureaus, bouwers, onderzoeksinstellingen en toeleveranciers.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!