Crux

CRUX in Top 250 Groeibedrijven 2018

Met gepaste trots mag CRUX melden dat zij is opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven 2018! Deze top betreft een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden in de periode van december 2014 tot en met december 2017 jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Almer van der Stoel (Directeur en oprichter van CRUX): “Deze vermelding in de Top 250 Groeibedrijven is een erkenning van al het werk dat we dagelijks met elkaar verrichten. Door het succesvolle CRUX DNA blijven we groeien en de uitdaging om deze lijn voort te zetten is er beslist.”

2018 is het tweede jaar dat de Top 250 Groeibedrijven wordt gepubliceerd. Deze lijst is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van het ECE (Erasmus Centre for Entrepreneurship) en RSM (Rotterdam School of Management). Dit is de enige lijst die gevormd wordt door alle bedrijven in Nederland met meer dan 10 FTE en geeft dus inzicht in welke bedrijven ècht tot de top van Scale-ups behoren. Er zijn meer lijsten over Scale-ups beschikbaar maar die geven beperkte inzicht omdat bedrijven zich moeten registreren of de lijsten gericht zijn op specifieke sectoren.

Gezamenlijk hebben de 250 bedrijven in de periode van eind 2014 tot en met eind 2017 meer dan 32.000 banen gecreëerd.

Voor meer informatie klik op de link.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!