Crux

CRUX in top 10 Best Workplaces

Op 24 maart heeft CRUX te horen gekregen dat zij in de top 10 van Best Workplaces zit in de categorie Small Workplaces (organisaties met 20 t/m 49 medewerkers). De winnaar wordt in juni via een event bekend gemaakt.

"CRUX staat bij hun eerste deelname en certificering aan Great Place To Work direct op de lijst van Best Workplaces. Bij CRUX is er een grote focus op kwaliteit. Het adviesbureau in onder andere geotechniek heeft een belangrijke maatschappelijke rol. De cultuur kenmerkt zich door een platte organisatie, laagdrempeligheid en veel opleidingsmogelijkheden. Met drie locaties hebben zij een manier gevonden om goed te communiceren en te samenwerken. CRUX is ook als werkgever gefocust op kwaliteit door altijd de juiste mensen met de benodigde talenten en kwaliteiten aan te nemen." (Eva Brandel Great Place to Work Nederland®)

Waarop is de Best Workplaces lijst gebaseerd?
De lijst van Best Workplaces is de erkenning voor organisaties die zich hebben ontwikkeld tot goede werkgevers. Van alle gecertificeerde organisaties behoren de hoogst scorende organisaties tot de Top Best Workplaces in hun categorie.
Meer info over wanneer een organisatie de titel Best Workplace mag dragen lees je hier.

[

](https://www.linkedin.com/posts/greatplacetoworknederland_goedwerkgeverschap-bestworkplaces-nlbestworkplaces2020-activity-6648187265535225856-PztT/)

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!