Crux

CRUX & HvA slaan handen in één

Collega's Michel de Koning en Jefta Bouma, geven vanaf studiejaar 2021-2022, naast hun reguliere werk voor CRUX, verschillende colleges aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiermee treden zij in de voetsporen van Almer van der Stoel (Managing Partner / Directeur CRUX), die op zijn beurt 25 jaar geleden als eerste CRUX-medewerker het college Grondmechanica gaf aan de HvA.

"Het delen van onze kennis en kunde, is iets dat we al sinds de oprichting van CRUX organiseren. Jaarlijks bieden wij afstudeerfaciliteiten en praktijkstages voor studenten van hogescholen en universiteiten en geven verschillende medewerkers gastcolleges. Het begeleiden van studenten is een goede manier om ons maatschappelijk in te zetten voor de volgende generatie. Daarnaast hechten wij grote waarde aan het opleiden van toekomstige vakgenoten", aldus Almer van der Stoel.

Michel en Jefta brengen als Sr. adviseurs geotechniek een grote dosis kennis en ervaring vanuit het vakgebied mee en gaan aan de 2de jaars-studenten het vak Geotechniek geven. Naast het lesgeven en begeleiden van de studenten, ontwikkelen de CRUX-collega's ook een nieuw vak Geotechnische Constructies voor het vierde blok, waarin het huidige vak Funderingstechniek een nieuwe invulling krijgt.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!