Crux

CRUX Great Place to Work Certified

Deze zomer heeft CRUX deelgenomen aan het certificeringstraject van Great Place to Work Nederland. Great Place to Work® is de internationale partner voor organisaties in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Het vergroten van de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties zijn de factoren die bijdragen aan blijvend organisatiesucces.

Het onderzoek bestaat uit de Trust Index en Culture Audit.

Resultaat Trust index
De Trust Index (medewerkersonderzoek) is een vaste set vragen die universele waarden meet waarvan uit onderzoek is gebleken dat dit de factoren zijn die een organisatie succesvol maken. CRUX heeft de Trust Index gecombineerd met een werkgeversonderzoek (Culture Audit). Op die manier hebben we inzicht gekregen of dat wat wij als werkgever doen, ook het gewenste effect heeft op onze medewerkers. In deze afbeelding (nb: dit is slechts één beeld uit een uitgebreide feedback die we hebben gekregen) zie je hoe hoog de antwoorden scoren op de 'big five' van Great Place to Work NL:

Resultaat Culture Audit
*“We zijn in positieve zin verrast door de eerste Culture Audit die CRUX heeft aangeleverd! De website die is gebouwd, is meteen een mooie afspiegeling van de manier waarop CRUX kwalitatief hoogstaand werk levert. Het eveneens hoog hebben zitten van kwaliteit als het gaat om het bieden van een goede werkomgeving voor medewerkers, wordt gedurende het lezen helder.

  • Met name op het gebied van Ontwikkelen laten jullie mooie initiatieven en programma’s zien. Wat daarnaast opvalt is dat er duidelijk veel aandacht wordt besteed aan het creëren van ruimte voor de ideeën en suggesties vanuit medewerkers. Dit is iets waar veel organisaties grote moeite mee ervaren en daarom des te meer iets om trots op te zijn.”

Goed werkgeverschap is voor iedereen van groot belang, op basis van de resultaten mogen we officieel hardop zeggen: CRUX is een Great Place to Work! Een primeur voor technische advies- en ingenieursbureaus in de bouw.

Top 10 Best Workplaces
Op basis van deze erkenning komt CRUX ook in aanmerking voor een plek in de Top 10 Best Workplaces in de categorie Small Workplaces (organisaties met 20 t/m 49 medewerkers). De Best Workplaces worden eind maart 2020 bekendgemaakt tijdens het Best Workplaces event.

Meer info over het Great Place to Work principe, klik hier.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!