Crux

CRUX Engineering bestaat 15 jaar!

CRUX Engineering bestaat sinds juni 15 jaar. Daar zijn wij bijzonder trots op! In die periode is CRUX uitgegroeid tot een toonaangevend geotechnisch bureau, die bij vele, uitdagende en gecompliceerde geotechnische projecten in Nederland betrokken is, als ontwerper of als expert. In de laatste jaren ook op het gebied van bodem en milieu. Om dit succes te vieren zijn wij in juni met ons gehele team een lang weekend naar Stockholm afgereisd.

Op het hoofdkantoor van onze Zweedse collega’s van geotechnisch ingenieursbureau GeoMind is ons team aan de hand van een aantal projectvoorbeelden op de hoogte gebracht van de lokale grondcondities en geotechnische uitdagingen. Zo komt de Zweedse bodem bijvoorbeeld, in tegenstelling tot de zakkende Nederlandse bodem, door zwel vanuit de laatste IJstijd een halve centimeter per jaar omhoog! Aansluitend hebben wij een uitdagend wegenbouwproject bezocht. De zogeheten 'E4 Förbifart Stockholm’, een nieuwe bypass ten westen van Stockholm van 21 km, waarvan 18 km ondergronds wordt aangelegd. Het weekendprogramma omvatte naast werk gerelateerde bezoeken onder andere een boottocht door de Stockholm archipel en een bezoek aan een authentiek Viking restaurant.

Sinds ons koperen jubileum (2,5 jaar geleden) is ons team gegroeid van 27 naar 37 medewerkers. Met deze groei konden wij in de afgelopen periode wederom investeren in de ontwikkeling van innovatieve, geotechnische oplossingen en U, bij toenemende vraag, blijven voorzien in hoogwaardige adviezen en kwaliteit. Adviezen waarin deskundigheid, daadkracht, snelheid en creativiteit centraal staan en waarmee CRUX zichzelf in de afgelopen 15 jaar op de kaart heeft gezet. Wij kijken er naar uit om ook in de aankomende jaren voor u of samen met u tot de kern van de zaak te komen!

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!