Crux

CRUX en BouwRisk gaan elkaar versterken!

CRUX Engineering BV is een onafhankelijk, specialistisch adviesbureau op het gebied van geotechniek, bodem en omgevingsbeïnvloeding en is in korte tijd flink gegroeid in zowel Amsterdam, Delft en Eindhoven. Door de unieke combinatie van geotechnische-, milieukundige- en constructieve kennis is CRUX dé onderscheidende marktpartij om complete en waar nodig innovatieve ontwerpoplossingen te bieden en hoogwaardig advies te leveren. Advies waarin deskundigheid, daadkracht, snelheid en creativiteit centraal staan en waarmee CRUX zichzelf de afgelopen 15 jaar nadrukkelijk op de kaart heeft gezet.

BouwRisk is een innoverend expertisebureau op het gebied van advisering en monitoring van omgevingsbeïnvloeding bij bouwkundige en infrastructurele projecten. Sinds de oprichting in 2006 is BouwRisk uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Eindhoven, Dordrecht en Amsterdam. Op het gebied van meetsystemen, automatisering en GIS is BouwRisk continue bezig met verbeteren en innoveren. BouwRisk is al jarenlang een betrouwbare partner van CRUX Engineering op het gebied van monitoring van omgevingsbeïnvloeding.

Per 1 juli 2017 heeft CRUX Holding BV, het moederbedrijf van CRUX Engineering, een meerderheidsbelang verworven in BouwRisk met als doel een verdere groei in omvang en kwaliteit te realiseren en de in beide dochters aanwezige deskundigheid te combineren. Dit moet gaan leiden tot een nog betere integrale aanpak van met name omgevingsbeïnvloeding bij onder andere bouwkuipen en (lijn)infrastructuur.

Beide bedrijven zullen onder de Holding autonoom en onder hun eigen naam in de markt blijven opereren. De directie van BouwRisk wordt gevormd door de oprichter van BouwRisk, Yvo Hollman en Almer van der Stoel, directeur van CRUX Holding.

Zie ook: https://www.cobouw.nl/infra/nieuws/2017/9/crux-neemt-bouwrisk-101252153

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!