Crux

CEMS Python Summer School

Deze zomer introduceert CEMS voor het eerst de Python Summer School. In de zomermaanden doorlopen adviseurs van CRUX deze Python-programmeercursus. De cursus is een combinatie van zelfstudie en les in groepsverband met de door CEMS ontwikkelde applicaties. De Summer School loopt door tot half september.

De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Deel 1: een introductie op codeacademy en/of het doorlopen van de tutorials die beschikbaar zijn op NUCLEI*.

  • Deel 2: actief aan de slag met de ontwikkelde CEMS-tools: pygef, gef-model, gtlp_core, pilecore and vibracore.

Ook is er voor CRUX adviseurs wekelijks een spreekuur en/of instructie door de CEMS collega’s. Flexibiliteit rond vakanties is daarmee gegarandeerd, evenals de mogelijkheid voor verdieping voor de enthousiaste collega’s die snel door de stof gaan.

Deze Summer School past naadloos in de ambitie van CRUX|CEMS, om in de nabije toekomst efficiënt te blijven werken en de technologische mogelijkheden optimaal te kunnen benutten. Dat is ook nodig immers loopt de geotechnische advieswereld achter in de toepassing van de digitale mogelijkheden en is er in de bouwmarkt een groeiende belangstelling voor het automatiseren van ontwerpprocessen.

*Onze collega’s werken via NUCLEI; het door ons zelf ontwikkelde platform waarin software en rekenmodules beschikbaar worden gesteld.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!