Crux
Dit beeld is gegenereerd door AI. Dit is geen realistisch beeld van een werkelijke situatie en betreft geen officiële productafbeelding van de Foundation Suite.

CEMS Foundation Suite Webinarreeks v.a. 27 februari

In deze webinars demonstreren onze CEMS collega's de door hen zelf ontwikkelde geotechnische software, die naadloos wordt bediend via Jupyter Notebooks - dezelfde methodologie die wordt omarmd door onze adviseurs. Het 6e webinar duikt in de wereld van Python-processen, API aanroepen en onze rekenkernen en biedt een diepgaande verkenning van technologische mogelijkheden die de efficiëntie van de workflow aanzienlijk kunnen verbeteren.

Door deel te nemen aan deze serie webinars krijgt u inzicht in de mogelijkheden van de CEMS softwareproducten. U ontdekt hoe het gebruik ervan leidt tot een aanzienlijke tijdsbesparing en hoe de implementatie resulteert in betrouwbare en optimale ontwerpen.

Het webinar programma:
• 27 februari: VibraCore
• 5 maart: PileCore Compressie
• 12 maart: PileCore Tension en Anchors volgens de CUR236
• 19 maart: PileCore Grouper
• 26 maart: ShallowCore
• 16 april: Computational Cores, Python scripting en API Calls

De webinars vinden plaats op dinsdag om 12:00 uur, perfect getimed voor uw lunchpauze en worden in het Nederlands gepresenteerd. Elk webinar duurt slechts een half uur en bevat een beknopte presentatie van 20 minuten, gevolgd door 10 minuten gewijd aan het beantwoorden van uw vragen. Als de tijd is verstreken en u wilt meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor de complete serie om het beste overzicht te krijgen van alle mogelijkheden of meld u aan voor één of meerdere webinars. Inschrijven kan via deze link en geef aan welke webinars uw interesse hebben.

Vragen? Neem contact op met CEMS via info@cemsbv.nl.

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!