Crux

Almer van der Stoel genomineerd voor prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs

Onze directeur en tevens oprichter van CRUX, Almer van der Stoel, is een van de drie kanshebbers voor de Prins Friso Ingenieursprijs 2019. Ingenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap komen in aanmerking voor deze prijs.

Op 18 maart wordt tijdens de Dag van de Ingenieur bekend gemaakt wie de prestigieuze prijs in de wacht sleept. Vanaf maandag 18 februari start de publieksstemming. Een maand lang, tot en met zondag 17 maart, krijgt het publiek de gelegenheid te stemmen op één van de drie finalisten. Dan wordt bepaald wie er met de publieksprijs vandoor gaat.

Breng hier uw stem uit: https://www.kivi.nl/maatschappelijke-impact/awards-en-inspiratie/prins-friso-ingenieursprijs/stem-nu

De Prins Friso Ingenieursprijs is een initiatief van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) en wordt voor de vijfde keer uitgereikt. Met deze prijs wil het KIVI, excellente ingenieurs en hun werk zichtbaar maken.

Prins Friso was ingenieur lucht- en ruimtevaarttechniek en werktuigbouwkunde. Daarnaast was hij in het bezit van een diploma bedrijfseconomie. Deze door Prins Friso zo nadrukkelijk gekozen combinatie van competenties maakten hem als ingenieur uniek. Zijn inspirerende nalatenschap aan de ingenieurswereld maakt het bijzonder passend om de Ingenieur van het Jaar te eren met de Prins Friso Ingenieursprijs. Prins Friso was tevens zeer gewaardeerd lid van KIVI.

Meer info: http://www.dagvandeingenieur.nl

← Terug naar het overzicht
Site by Alsjeblaft!