Almer runner-up Prins Friso award

*Maandag 18 maart vond de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs plaats. Onze directeur en medeoprichter Almer van der Stoel, ging er vandoor met de eervolle 2de plaats. Almer benadrukte dat dit toch vooral ook een erkenning is voor de succesvolle onderzoeken en projecten waaraan hij en zijn teams met veel passie werken.-

Dag van de Ingenieur
Almer ontving de prijs in het bijzijn van prinses Beatrix en prinses Mabel tijdens de Dag van de Ingenieur bij ASML in Veldhoven.
“Ik dank iedereen die zijn stem op mij heeft uitgebracht voor de publieksprijs, maar tegen de 780.000 stemmen van Eelco konden we niet op... Het CRUX en BouwRisk team bevat een prachtige mix van disciplines & kwaliteiten op de vakgebieden geotechniek, geohydrologie, bodem en monitoring. Een formule die leidt tot fantastische projecten en producten waar ik erg trots op ben!”

De eerste prijs werd gewonnen door Dr. ing. Maja Rudinac-Voorneveld (37) Founder en CEO bij Robot Care systems. Almer benadrukt “Maja is een terechte winnaar die met zorgrobot LEA een fantastisch en maatschappelijk enorm relevant product op de markt heeft gebracht. Het succes is haar dus van harte gegund!”.

Site by Alsjeblaft!